100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PICANTO 1.0 61
Bouwjaar 04.2004 -

Wielnaven KIA PICANTO 1.0

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw KIA PICANTO
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201151
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 140 mm
Aantal wielbouten: 4 -gat
Voertuigtype: Picanto
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Voertuigtype: Morning
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen zonder ABS
Hoogte: 85 mm
Gewicht: 3,36 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
64% Korting
64,47
179,08
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wielnaaf voorzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wielnaaf voor uw KIA PICANTO 1.0 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemcilindersNISSAN RemslangenLADA Stuurkogels. Wij controleren altijd bij de KIA PICANTO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.