100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13 125PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Wielnaven IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 13,35 C 13 komen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wielnaaf voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemtrommelsTOYOTA ABS sensorenBEDFORD Remschoenen.