100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 106PK
Bouwjaar 05.1999 - 04.2006

Wielnaven IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wielnaaf voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 S 11,35 C 11 bestellen

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA WielnavenBUICK StuurkogelsISUZU Remklauwen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.