100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 04.2006

Wielnaven IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Wielnaaf voor uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis 35 C 12 , 35 S 12 bestellen

Pers wiellagers moeten geperst worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO DAILY III Open laadbak/ Chassis komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wij controleren altijd bij de IVECO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.