WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAEWOO LACETTI Sedan

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1999 tot heden
78
106
Sedan

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO LACETTI Sedan. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wielnaaf voor uw DAEWOO bestellen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.