WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DAEWOO ESPERO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1995 tot heden
66
90
Sedan
10-1993 tot heden
65
88
Sedan
02-1995 tot heden
66
90
Sedan
02-1995 tot heden
70
95
Sedan
02-1995 tot heden
77
105
Sedan
10-1991 tot heden
74
101
Sedan

Wielnaaf voor uw DAEWOO ESPERO bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een stuk minder. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Voorwielnaaf zelf demonteren

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.