100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 Sportback 30 TFSI 116
Bouwjaar 07.2018 -

Wielnaven AUDI A1 Sportback (GBA) 30 TFSI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Wielnaaf voorzijde
Wielnaaf achterzijde

Wielnaaf voor uw AUDI A1 Sportback (GBA) 30 TFSI bestellen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A1 Sportback (GBA) komen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLAMBORGHINIHONDA. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.