WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:
ALFA ROMEO 147 1.9 JTD 101PK
Bouwjaar 06-2003 - heden

Wielnaven ALFA ROMEO 147 1.9 JTD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 147
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 200130
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
Specificaties
binnen Ø : 30,0 mm
buiten Ø : 117,0 mm
hoogte: 62,0 mm
aant. wielbouten: 5 -gat
let op: Met ingebouwd wiellager
let op: Met ingebouwde magnetische sensorring
gewicht : 1,51 kg
58% KORTING
78,13
123,44
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Elke ALFA ROMEO 147 1.9 JTD heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wielnaaf voor uw ALFA ROMEO 147 bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.