WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorwielnaaf zelf demonteren

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?