100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.7 CDTI 16V 100PK
Bouwjaar 08.2000 - 09.2006

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.7 CDTI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II 1.7 CDTI 16V

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De wegligging is een stuk minder. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk II

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.