100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.4 16V 90PK
Bouwjaar 09.2000 - 10.2006

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.4 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II 1.4 16V

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemslangenROVER WiellagersDACIA Wielnaven. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk II

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.