100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V 69PK
Bouwjaar 10.2003 - 04.2007

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL CORSA Mk II 1.3 CDTI 16V. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD StabilisatorstangenCHRYSLER RemcilindersRENAULT Remslangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.