100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 Twinport 80PK
Bouwjaar 07.2004 - 10.2006

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 Twinport

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 Twinport

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Elke VAUXHALL CORSA Mk II heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemcilindersLANCIA FuseekogelsLOTUS Handremkabels.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Demonteren is geen lastige klus. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.