100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V 75PK
Bouwjaar 09.2000 - 10.2006

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL CORSA Mk II. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.