100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V Dualfuel 75PK
Bouwjaar 08.2001 - 10.2006

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V Dualfuel

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk II 1.2 16V Dualfuel

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemslangenMG RemschijvenPONTIAC Remschoenen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.