100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk II 1.0 12V 58PK
Bouwjaar 09.2000 - 10.2003

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk II 1.0 12V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk II 1.0 12V

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WiellagersSAAB ABS sensorenBMW Remtrommels. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk II

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een wiellager mag je niet horen.

Wiellagers op uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.