100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.7 D 60PK
Bouwjaar 02.1996 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk I 1.7 D

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemtrommelsFORD RemslangenCITROEN Remcilinders. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CORSA Mk I past. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.