100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.6 i 16V 106PK
Bouwjaar 09.1994 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.6 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk I 1.6 i 16V

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk I

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemschoenenOPEL WielnavenSAAB Draagarmen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Wiellagers op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.