100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.5 D 50PK
Bouwjaar 12.1992 - 12.1996

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.5 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL CORSA Mk I 1.5 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk I

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemblokkenVOLVO RemslangenFORD Remklauwen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.