100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i 60PK
Bouwjaar 03.1993 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL CORSA Mk I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Textar, Bosch, Pagid, Zimmermann en Bendix

Wiellagers op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.