100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i 16V 90PK
Bouwjaar 09.1994 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU HandremkabelsSUBARU RemslangenDACIA Draagarmen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CORSA Mk I 1.4 i 16V komen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CORSA Mk I

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.