100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i 45PK
Bouwjaar 03.1993 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL CORSA Mk I. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Demonteren is geen lastige klus. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wiellagers worden vaak per as vervangen.