100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i 16V 65PK
Bouwjaar 03.1998 - 09.2000

Wiellagers VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CORSA Mk I 1.2 i 16V

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CORSA Mk I komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemslangenPORSCHE SpoorstangVW VOLKSWAGEN Stuurkogels. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.