100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 CDTI 16V 101PK
Bouwjaar 12.2004 - 09.2010

Wiellagers VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 CDTI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Demonteren is geen lastige klus. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Wiellagers kopen VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 CDTI 16V

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Elke VAUXHALL COMBO TOUR Mk II heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd