100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.6 87PK
Bouwjaar 10.2001 - 06.2004

Wiellagers VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA HandremkabelsHYUNDAI WielnavenCHEVROLET Remblokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.6 past. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Pers wiellagers moeten geperst worden. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.