100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.4 90PK
Bouwjaar 10.2004 - 09.2010

Wiellagers VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.4

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II past. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.