100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V 75PK
Bouwjaar 07.2006 - 02.2012

Wiellagers VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER WielnavenSUBARU RemschoenenLANCIA Remcilinders. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.