100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V 69PK
Bouwjaar 09.2004 - 09.2006

Wiellagers VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.3 CDTI 16V

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemslangenKIA RemklauwenJEEP Remblokken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Wiellagers kopen VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.