100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk IV 1.5 131PK
Bouwjaar 06.2018 - tot heden

Wiellagers VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAIHATSUROVERVOLVOAUDI. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.