100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk IV 1.5 102PK
Bouwjaar 06.2018 - tot heden

Wiellagers VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.5

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) komen. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Conische wiellagers in remtrommels

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.