100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk IV 1.2 110PK
Bouwjaar 06.2018 - tot heden

Wiellagers VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Conische wiellagers in remtrommels

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIVOLVOLDVCHEVROLETJAGUAR. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Perslagers voor uw VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) 1.2

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL COMBO Mk IV (E) MPV (X19) past.