100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk I 1.7 D 60PK
Bouwjaar 07.1994 - 10.2001

Wiellagers VAUXHALL COMBO Mk I 1.7 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen VAUXHALL COMBO Mk I 1.7 D

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL COMBO Mk I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Lucas, Bosch, Rofren, ABS, Pagid, Bendix, Brembo, Textar en TRW Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.