100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER 1.6 S 75PK
Bouwjaar 08.1975 - 08.1981

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER 1.6 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER 1.6 S

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.