100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.5 V6 170PK
Bouwjaar 08.1988 - 06.1994

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.5 V6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.5 V6

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE ABS sensorenHONDA StabilisatorstangenMINI Handremkabels.