100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Turbo 4x4 204PK
Bouwjaar 09.1992 - 06.1994

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Turbo 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Gietijzer komt minder veel voor als component. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Turbo 4x4

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.