100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Cat 115PK
Bouwjaar 09.1988 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Cat

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF StabilisatorstangenHONDA DraagarmenSKODA Remklauwen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i Cat, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.