100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i 4x4 129PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1992

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemschoenenSSANGYONG DraagarmenOLDSMOBILE Fuseekogels.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 i 4x4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.