100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 GSi 4x4 156PK
Bouwjaar 09.1989 - 08.1992

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 GSi 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 2.0 GSi 4x4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ HandremkabelsDAIMLER StuurkogelsKIA Remtrommels. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Elke VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een wiellager mag je niet horen.

Wiellagers op uw auto

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.