100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.8 90PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.8

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan komen.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers op uw auto

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.