100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.7 TD 82PK
Bouwjaar 09.1988 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.7 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.7 TD

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE HandremkabelsFERRARI RemschijvenPEUGEOT Draagarmen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.