100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.6 i 71PK
Bouwjaar 09.1993 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan 1.6 i

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Demonteren is geen lastige klus. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers op uw auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen.