100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.5 V6 170PK
Bouwjaar 09.1988 - 06.1994

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.5 V6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.5 V6

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback

Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.