100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i Cat 115PK
Bouwjaar 09.1990 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i Cat

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i Cat

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.