100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i 16V 150PK
Bouwjaar 09.1988 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 2.0 i 16V

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.