100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8 i Cat 90PK
Bouwjaar 03.1990 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8 i Cat

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8 i Cat

Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB HandremkabelsCHRYSLER FuseekogelsLOTUS Draagarmen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Elke VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.