100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8 90PK
Bouwjaar 09.1988 - 10.1990

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.8

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback past.

Wiellagers kopen VAUXHALL

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN WielnavenCHEVROLET RemslangenMAZDA Remcilinders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.