100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.7 TD 82PK
Bouwjaar 09.1988 - 11.1995

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.7 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback 1.7 TD

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Hatchback past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.