100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen 1.6 90PK
Bouwjaar 10.1983 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen 1.6

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers op uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een wiellager mag je niet horen.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een stuk minder.