100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 2.0 i Cat 115PK
Bouwjaar 09.1986 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 2.0 i Cat

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Perslagers voor uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 2.0 i Cat

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemblokkenSAAB RemtrommelsSKODA Remschoenen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.