100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09.1981 - 08.1988

Wiellagers VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 1.3 S

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan 1.3 S

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan komen.

Perslagers voor uw VAUXHALL

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.